Sportieve strijd tijdens schoolkorfbal- toernooi bij Devinco
27 september 2016
EK Korfbal in Dordrecht meer dan alleen topsport
19 oktober 2016

Uitnodiging voor alle Kangoeroes op zaterdag 5 november 2016 in Alphen aan den Rijn!

Zaterdag 5 november 2016 is het weer feest in Alphen aan den Rijn! Die dag verandert de Limeshal in een kleurrijk spelletjespaleis.

Deze ochtend met het thema ‘Games’ is speciaal voor de kangoeroegroep en beginnende F-jes van uw vereniging (leeftijd 4, 5 en 6 jaar) die georganiseerd wordt door korfbalvereniging Tempo in samenwerking met de doelgroep evenementen van het KNKV district Noord West.

Van 10:00 tot 12:00 uur worden de kinderen vermaakt met spelletjes die over Games gaan en bovendien ook de beginselen van het korfbal bevatten.

Natuurlijk mogen de papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s komen aanmoedigen en meegenieten vanaf de tribune.

Vanaf 09.45 uur staan de trainers en begeleiders van korfbalvereniging Tempo klaar om de kinderen een onvergetelijke ochtend te bezorgen in de Limeshal in Alphen aan den Rijn. De kinderen mogen in verkleedkleren komen of het clubtenue, zolang de kleding maar comfortabel zit tijdens het sporten.

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier (PDF) volledig in te vullen en te mailen naar corrie.van.vegten@planet.nl.

Heel graag tot ziens op zaterdag 5 november 2016!