‘Scoren met Schoolkorfbal’ brengt je op ideeën!

Scoren met Schoolkorfbal
28 maart 2017

‘Scoren met Schoolkorfbal’ brengt je op ideeën!

Foto door Winanda van Zwamen, Korfbalfoto.nl

Je vereniging is al jaren actief met schoolkorfbal en organiseert niet alleen schoolkorfballessen op (basis)scholen in de omgeving, maar ook een jaarlijks toernooi voor diezelfde jeugd. Jullie zijn hierin dus gepokt en gemazeld. Wat heb jij nou te zoeken op een bijeenkomst als ‘Scoren met Schoolkorfbal’? Dat zal je nog verbazen…

Er leiden meer wegen naar Rome, dat is wel gebleken tijdens de inspiratiesessies van vorige week, uit de ervaringen die verenigingen met elkaar delen. Niet alleen in de manier van organiseren, maar ook in de variatie aan activiteiten die je kunt organiseren. Een korte werksessie brengt je in contact met collega-verenigingen en geeft je inzicht in de verschillen in aanpak die verenigingen hebben en ideeën die rondzingen. Ook krijg je tijdens de bijeenkomst een kijkje in de mogelijkheden van de website www.school-korfbal.nl.

Arianne Verweij van KV Tempo zegt na haar aanwezigheid bij ‘Scoren met Schoolkorfbal’ bij Excelsior: “Je leest ‘Scoren met Schoolkorfbal’ en je denkt: baat het niet, dan schaadt het niet. En dan heb je zomaar een heel leuke avond waarin je ideeën uitwisselt en weer eens goed nadenkt over de effecten van je acties. Wij zijn weer een aantal ideeën rijker! Bedankt voor de leuke avond!”

Staat jouw vereniging open voor nieuwe inspiratie? Ervaar dan zelf welke eye-openers ‘Scoren met Schoolkorfbal’ kan brengen. Schrijf je via onze website in voor één van de bijeenkomsten bij jou in de buurt. De eerstvolgende zijn op 19 april bij Dindoa in Ermelo en 21 april bij De Peelkorf in Ysselsteyn (L).