EK Korfbal in Dordrecht meer dan alleen topsport
19 oktober 2016
Samenwerking KNKV, Korfbalkids & Korfbalstars
27 oktober 2016

Schoolkorfbal is vernieuwd!

Schoolkorfbal is vernieuwd!

Vandaag is Sportboulevard Dordrecht het toneel voor Kangoeroes en schoolkorfballers. Een schoolkorfbaltoernooi voor Dordtse basisscholieren, waarbij de finalisten om de titel strijden in de EK-arena. Bezoekers en deelnemers aan het toernooi hebben bovendien de primeur: zij zijn de eersten die kennismaken met de nieuwe uitstraling van schoolkorfbal.

Eerder dit jaar is massaal gereageerd op de winactie om ‘Het gezicht van schoolkorfbal’ te worden. Uit al die reacties zijn na een extra stemronde twee ‘gezichten’ geselecteerd: Femme en Mike. Zij hebben de afgelopen zomer hard gewerkt aan mooie foto’s en zelfs aan een film, die inmiddels zijn verwerkt in alle nieuwe middelen die voor schoolkorfbal zijn ontwikkeld. De nieuwe website www.school-korfbal.nl is sinds vandaag online en wordt getoond in de Sportboulevard. Het schoolkorfbaltoernooi is aangekleed met onder andere beachflags waar Femme en Mike op staan en de deelnemers krijgen na afloop een leuke goodiebag mee naar huis. Zelf vertegenwoordigen Femme en Mike de bovenbouw, maar ook de onderbouw heeft haar eigen ‘ambassadeurs’. Toegegeven, ze lijken wel erg op hun grote voorbeelden…

Www.school-korfbal.nl is gevuld met informatie, filmpjes en nieuws voor verenigingen, scholen en ouders. Lees bijvoorbeeld hoe je als school of vereniging schoolkorfbalactiviteiten met elkaar kunt opstarten, vraag goodiebags aan die je na afloop kunt meegeven, of download als ouder een werkstuk- of spreekbeurtpakket, zodat je enthousiaste korfbalzoon of –dochter de klas over korfbal kan vertellen!

Comments are closed.

X