Schoolkorfbal is vernieuwd!
Open NK Schoolkorfbal 24 juni in Noordwolde
22 februari 2017

Samenwerking KNKV, Korfbalkids & Korfbalstars

Het KNKV is verheugd te kunnen melden dat zowel Korfbalkids als Korfbalstars partners van het KNKV worden. De samenwerking biedt verenigingen extra mogelijkheden voor de invulling en het opzetten van schoolkorfbalactiviteiten en onderliggend beleid.

De kersverse partners zijn reeds zeer actief en welbekend in korfballand en vullen met schoolkorfbal een belangrijke rol in de praktijk. Het ondersteunen van verenigingen en scholen is primair het uitgangspunt. Dat betekent dat ze kunnen worden ingezet als SchoolTrainer – voor het geven van korfballessen op school – en als SchoolCoach – voor begeleiding bij het opzetten van een Technisch Verenigingsplan. Voor meer informatie daarover kun je terecht op de partnerpagina.

Fotograaf: Leo van Andel, Korfbalfoto.nl.