Kangoeroe Klup - Een nieuwe look

De Kangoeroe Klup is een bewegingsvorm met een knipoog naar het korfbal dat je vereniging kan aanbieden aan kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. Scoro, Jumper, Funny en Spurt vormen de basis van de Kangoeroe Klup. De welbekende Kangoeroes hebben een restyling ondergaan en gaan inmiddels met een frisse nieuwe look door het leven. De animatie hiernaast laat deze metamorfose zien.

Met een goede aanpak kun je kinderen al op jonge leeftijd aan je vereniging binden, wat bijdraagt aan je ledenwerving en helpt bij het verbreden van de F-Jeugd.

De clinic FF bewegen kan hierbij ondersteunen. Deze training leert trainers van deze jonge kinderen om op verantwoorde wijze de juiste oefenstof aan te bieden. Meer informatie over de clinic FF bewegen is op te vragen via onderstaand aanvraagformulier.

Gratis shirt!
Het Kangoeroe Klup lidmaatschap kost €10,50 per lid per jaar. Nieuwe Kangoeroe Klupleden krijgen gratis het mooie Kangoeroe Klup t-shirt van het KNKV toegestuurd.

Kangoeroe Klup - Een nieuwe look

De Kangoeroe Klup is een bewegingsvorm met een knipoog naar het korfbal dat je vereniging kan aanbieden aan kinderen in de leeftijd van 3 tot en met 6 jaar. Scoro, Jumper, Funny en Spurt vormen de basis van de Kangoeroe Klup. De welbekende Kangoeroes hebben een restyling ondergaan en gaan inmiddels met een frisse nieuwe look door het leven. De animatie hiernaast laat deze metamorfose zien.

Gratis shirt!

Aanmelden Kangoeroe Klupleden? Dat doe je in Sportlink op de volgende manier

• Controleer eerst in Sportlink of in het ‘Zoekscherm’ bij bondssporten ‘- / Kangoeroe Klup’ staat. Indien dit niet het geval is, graag melding maken via het online ticketsysteem van het KNKV.
  • Voordat je iemand lid kunt maken van de Kangoeroe Klup dient deze als lid aangemeld te zijn bij het KNKV. Dit aanmelden moet gebeuren zonder het toekennen van de spelactiviteit.
  • Je maakt iemand definitief lid van de Kangoeroe Klup door het scherm met persoonsdetails op te roepen. Daar ga je naar het tabblad ‘Sport’. Daar voeg je bij spelactiviteit het lidmaatschap toe door op het groene plusje te klikken.

Wil je vereniging een Kangoeroe Klup opstarten? Gebruik het draaiboek! Deze vind je onder downloads.

Heb je een leuk evenement? Huur dan het Kangoeroepak! Altijd een succes bij de kinderen! Het huren van het pak kost € 20,00 plus € 50,00 borg en eventuele verzend-/administratiekosten € 7,50 (pakket).

Je vraagt het pak aan via onderstaand aanvraagformulier.

Aanmelden Kangoeroe Klupleden? Dat doe je in Sportlink op de volgende manier

• Controleer eerst in Sportlink of in het ‘Zoekscherm’ bij bondssporten ‘- / Kangoeroe Klup’ staat. Indien dit niet het geval is, graag melding maken via het online ticketsysteem van het KNKV.
  • Voordat je iemand lid kunt maken van de Kangoeroe Klup dient deze als lid aangemeld te zijn bij het KNKV. Dit aanmelden moet gebeuren zonder het toekennen van de spelactiviteit.
  • Je maakt iemand definitief lid van de Kangoeroe Klup door het scherm met persoonsdetails op te roepen. Daar ga je naar het tabblad ‘Sport’. Daar voeg je bij spelactiviteit het lidmaatschap toe door op het groene plusje te klikken.

Je vraagt het pak aan via onderstaand aanvraagformulier.

Download hulpmiddelen

Webpakket

Je kunt de diverse onderdelen van het webpakket gebruiken op jullie website en sociale kanalen. Het bevat een korte animatie over de metamorfose van de Kangoeroe Klup, het nieuwe logo, afbeeldingen van Scoro, Jumper, Funny en Spurt en enkele banners.

Draaiboek ‘Starten met Kangoeroe Klup’

De Kangoeroe Klup blijft groeien! Dit draaiboek helpt je om ook bij jullie vereniging een succesvolle Kangoeroe Klup op te zetten.

Clinic ff bewegen

Met de clinic ff bewegen leren toekomstige trainers van de Kangoeroes op verantwoorde wijze de juiste oefenstof aan te bieden op een speelse en zeer gevarieerde manier. De bijbehorende uitgebreide lesmap voorziet in die oefenstof. De kosten bedragen (inclusief lesmap) €325,- ongeacht de afstand en het aantal deelnemers (max. 12). De clinic duurt twee avonden. Vraag hier de clinic of meer informatie aan.

Kangoeroepak

Succes verzekerd met het Kangoeroepak, als je een evenement organiseert voor peuters en kleuters! Voor maar €20,- en eventuele verzendkosten kun je niet meer stuk bij jullie Kangoeroes. Borg is €50,- en die krijg je weer terug als je het pak retourneert. Plaats direct je reservering.

Download hulpmiddelen

Webpakket