Hulp bij schoolkorfballessen

Een spreekbeurt over korfbal!
2 oktober 2018

Hulp bij schoolkorfballessen

Geeft jouw vereniging korfballessen op scholen? Of zou je dat als vereniging graag willen, maar heb je geen trainers, (gym)docent of combinatiefunctionaris beschikbaar? Het KNKV werkt samen met Korfbalkids en Korfbalstars. Je kunt deze beide professionele samenwerkingspartners op het gebied van jeugd- en schoolkorfbal inhuren als SchoolTrainer! Zij hebben alle kennis en expertise in huis om kwalitatief goede lessen in te vullen.

Ben je niet (alleen) op zoek naar extra mankracht, maar wil je begeleiding bij het opstellen van een technisch verenigingsplan waarin ledenwerving structureel verwerkt is? Ook dat kun je samen met Korfbalkids en Korfbalstars ontwikkelen.

Interesse? Vul het aanvraagformulier op de deze site wensen en verzoeken aan te geven.

Wil je eerst meer informatie over een van de partners? Zie www.korfbalkids.nl of www.korfbalstars.nl

Je vindt op deze site ook verschillende handige hulpmiddelen zoals een toolkit schoolkorfbal en leskaarten. Kijk hiervoor bij de downloads.

Comments are closed.